Higoat Online

Higoat Online
Higoat online

PESANAN PRODUK HiGOAT & KEAHLIAN

Name:
Nombor Kad Pengenalan:
Handphone Number:
Alamat Surat Menyurat:
Email Address:
No. Akaun Bank anda (nyatakan bank)
Nama Pewaris dan No. Kad Pengenalan:
BERMINAT UNTUK MENJADI STOKIS HiGOAT DI KAWASAN ANDA?
Pilihan PAKEJ KEAHLIAN (Untuk Ahli BARU SAHAJA) KEAHLIAN TRUEWHITE - RM150.00 - (recommended)
KEAHLIAN 4kotak HiGOAT MiX + 1tablet = RM 150.00 - (recommended)
KEAHLIAN HiGOAT MiX + 7 kotak HiGOAT = RM 250.00 (100PV)
KEAHLIAN SUPER-Y + 7 kotak HiGOAT = RM 260.00 (100PV)
KEAHLIAN POWER-X + 7 kotak HiGOAT = RM 260.00 (100PV)
KEAHLIAN HiGOAT MiX = RM 50.00
*SUDAH MENJADI AHLI
*TIDAK BERMINAT UTK MENJADI AHLI - Proceed dengan harga pengguna
PEMBELIAN BARANGAN UNTUK AHLI SAHAJA (HARGA AHLI) HiGOAT TRUEWHITE = RM150.00 (80PV)
HiGOAT MiX = RM38.00 (20PV)
HiCHOC = RM19.90 (3PV)
HiGOAT TRIMMERZ = RM 170.00 (75PV)
HiGOAT SUPER-Y (wanita) = RM 55.00
HiGOAT POWER-X (lelaki) = RM 37.50
Pakej 7 kotak HiGOAT = RM 190.00
Pakej 4 kotak HiGOAT = RM 110.00
HiGOAT KURMA & MADU (PREMIUM) = RM39.90
HiGOAT = RM29.90
KOPI SPYHRU = RM 18.00
TABLET HiGOAT NATURAL / CHOCOLATE / STRAWBERY / COFFEE = RM 18.00
XY Solution For Him = RM65.00
XY Solution For Her = RM65.00
Trial Pack (5 Product) HSC315 = RM68.00
Goat's Milk Soap with Honey HSC314 = RM16.00
Saya belum MENJADI AHLI (proceed dgn harga pengguna)
PEMBELIAN BARANGAN (PENGGUNA/BUKAN AHLI) HiGOAT TRUEWHITE = RM200.00
HiGOAT MiX = RM47.00
HiCHOC = RM24.00
HiGOAT TRIMMERZ = RM 212.00
HiGOAT SUPER-Y (wanita) = RM 66.00
HiGOAT POWER-X (lelaki) = RM 45.00
Pakej 7 kotak HiGOAT = RM 256.20
Pakej 4 kotak HiGOAT = RM 146.40
HiGOAT KURMA & MADU (PREMIUM) = RM48.00
HiGOAT = RM36.60
KOPI SPYHRU = RM 22.00
TABLET HiGOAT NATURAL / CHOCOLATE / STRAWBERY / COFFEE = RM 22.00
XY Solution For Him = RM 72.00
XY Solution For Her = RM 72.00
Trial Pack (5 Product) HSC315 = RM 70.00
Goat's Milk Soap with Honey HSC314 = RM 18.00
Saya belum MENJADI AHLI (proceed dgn harga pengguna)
Set Bersalin HPA = RM100
Lain-lain (sila nyatakan di bawah)
Pesanan : Lain-lain (sila nyatakan)
CAJ PENGHANTARAN (bergantung kpd berat) AMBIL SENDIRI (di PUNCAK KINRARA, PUCHONG) - FOC
KURIER (POS LAJU) - RM 9.50 (semenanjung)
KURIER (POS LAJU) - RM 12.00 / RM 26.00 (Sabah/Sarawak)

Order? Please Pay to: MAYBANK No. 114169764046 atau CIMB BANK No. 1247 0008743 521 (Mohd Nasrul Bin Mohamed Nor)

Sila SMS ke 013-363 4262 , selepas membuat bayaran seperti berikut: NAMA ANDA/ JUMLAH/TIME/TARIKH/BANK/HIGOAT  Cth:  AZMAN/RM150.00/05:45PM/05.05.2012/CIMB BANK/HIGOAT

* Untuk mendapatkan WEBSITE REPLIKA peribadi, sila register di http://www.susuhigoatpower.com


Click here to put a form like this on your site.

Klik sini untuk dapatkan WEBSITE REPLIKA percuma - (Untuk Ahli Baru)

Thursday, August 30, 2012

TRUFFLE KURMA BERSALUT PISTACHIO (DENGAN SUSU HiGOAT)


Ingredients

Bahan-bahan (utk ~30 biji):
1 peket susu Hi-Goat (di bancuh dengan 100 ml air suam sahaja)
60 gm kurma lembut
200 gm Dark Chocolate couverture (70% cocoa content)
Pistachio yang telah dipanggang dan dicincang untuk menyalut ganache
Directions


1) Panaskan susu Hi-goat dan kurma lembut yang hanya dilenyek secara double boil.

2) Kemudian curahkan campuran yang panas tadi ke dalam bekas yang 
berisi coklat couverture hitam yang sejuk. Biarkan coklat terrendam sebentar,
kemudian gaul hingga sebati.

3) Letakkan ganache yang dibuat itu ke dalam bekas dan sejukkan ~2 jam 
atau lebih di dalam peti sejuk sehingga firm supaya mudah diroll.

4) Scoop ganache yang telah firm dengan mengunakan melon scoop 
(kalau tak ada guna saja sudu teh) pada anggaran saiz ~10-12 gm each, 
roll dan kemudian salutkan dengan pistachio cincang. 
Teknik salutan mudah ini sesuai jika coklat ini dibuat untuk makan sendiri dan 
akan dimakan secepat mungkin (tahan ~2 minggu jika disimpan dalam peti sejuk 
dan jika difreezekan boleh tahan lebih dari sebulan). 
Walaubagaimana pun jika anda hendak memberi coklat ini sebagai hadiah 
anda perlu menyalut (enrobe) ganache tersebut dengan coklat 
(samada coklat compound atau couverture) dahulu sebelum disalut dengan pistachio cincang.

No comments:

Post a Comment